Altankollaps | Få et altaneftersyn via MiNRÅDGIVNING

Et altankollaps er en kedelig hændelse, som desværre sker oftere og oftere […]

Anbefal

Et altankollaps er en kedelig hændelse, som desværre sker oftere og oftere i Danmark. Det skyldes ganske enkelt dårligt konstruerede altaner, samt dårligt eftersete altaner.

Er du boligadministrator, byggerådgiver, bygherre eller anden relevant fagperson, i forbindelse med kvalitetssikring af byggeriet, så står MiNRÅDGIVNING klar til at hjælpe dig med rådgivning, samt altaneftersyn.

Med vores hjælp kan du undgå, at jeres nye eller kommende beboere udsættes for et altankollaps, og kommer alvorligt til skade.

Kontakt MiNRÅDGIVNING i dag, og lad os se nærmere på jeres altaner. Det kan I gøre på mail info@minraadgivning.dk eller telefon 2776 7612. Hvis du er beslutningstager, så vil vi meget gerne høre fra dig, og undersøge potentialet for et samarbejde.

Altanstyrt kan undgås med god byggerådgivning – få et eftersyn af jeres altaner

De forskellige altanstyrt vi har set i bl.a. Kolding og Nykøbing Falster, mener vi kunne have været undgået hos MiNRÅDGIVNING. Et altanstyrt sker ganske enkelt fordi der ikke har været et ordentligt tilsyn med den pågældende altan i boligforeningen eller boligkomplekset. Vi kan hjælpe jer via rådgivning ifm. byggeriet eller i boligforeningen ift. at sikre jeres altaner mod disse altankollapser.

Hos MiNRÅDGIVNING har vi været ude at se nogle af de forskellige altanulykker, som er hændt de seneste år. Det vores eksperter ser er, at der er tale om gamle betonaltaner, hvor bærejerne har svigtet.

Vi gør os umage for at undgå et altankollaps, og kan ydermere svare på, hvor der skal sættes ind ved dårligt konstruerede altaner. Når der sker en altan kollapser giver det i høj grad genlyd for dem som eventuelt har stået på altanen under ulykken. Det ekkoer også højt for de omkringliggende beboere, hvad enten de bor i byggeriet eller er naboer til byggeriet.

Er du beslutningstager, og har I gamle eller nybyggede altaner, som kunne have gavn af altaneftersyn? MiNRÅDGIVNING står klar til at hjælpe. Lad os se nærmere på jeres altaner. Kontakt os via mail på info@minraadgivning.dk eller på telefonen 2776 7612.

Nedstyrtning af altaner kan ramme flere end de mennesker som står på altanen – få et eftersyn af jeres altaner med MiNRÅDGIVNING

Der er mange som kan blive ramt ifm. et altankollaps, hvad enten det er fysisk eller mentalt, så vil en nedstyrtning af en altan runge tungt for de mennesker der rammes. Det gælder også eventuelle pårørende til de mennesker, som enten har stået på altanen eller befundet sig under eller nær en nedstyrtende altan.

Den rette rådgivning og altaneftersyn ang. altaner er derfor en essentiel del af at have en velfungerende altan og boligforening. Hyppige altaneftersyn skaber tryghed ifm. jeres altaner, hvad enten det er gamle altaner eller nybyggede altaner.

Vi har forstand på byggeloven, og kan med henvisning til den angive, at nye altaner, som bygges i dagens Danmark, skal have en belastningsevne på 375/m2. De gamle altaner som vi på det seneste har set falde ned, skyldes i høj grad manglende tilsyn af altanerne.

Her ses en sikkert konstrueret altan, som udover høj byggekvalitet, også undergår løbende altaneftersyn. Altaneftersynene er med til at kvalificere altanens sikkerhed mod kollaps og nedstyrtning.

Hvis du er en beslutningstager i bolig- eller ejerforeningen, så kontakt os nu. Lad MiNRÅDGIVNING undersøge jeres altaner nærmere. Kontakt os via mail på info@minraadgivning.dk eller på telefonen 2776 7612. Vi ser frem til at indgå i et samarbejde om at kvalitetssikre jeres altaner.

Eftersyn af altaner skaber tryghed og sikkerhed for beboerne i boligforeningen

Et altaneftersyn er et stærkt kommunikationsredskab til beboerne i boligforeningen. Med et eftersyn af altaner fra MiNRÅDGIVNING, kan I kommunikere kvalitet, tryghed og sikkerhed overfor jeres beboere.

Med al snakken om ulykken i Kolding, kan I stå stærkere om mere sikkert kvalitetsmæssigt med en besigtigelse af altanerne.

En nedstyrtet altan skaber utryghed og dårlig omtale som vi har set det med ulykken i Kolding, samt tidligere altanulykker. Når først altanen er styrtet sammen, kan der ikke gøres så meget for at rode bod på det i det konkrete tilfælde. 

Der kan laves en bygningsmæssig gennemgang af de andre eksisterende altaner i byggeriet. Kontakt derfor MiNRÅDGIVNING ifm. en besigtigelse af altanerne i dag på mailen info@minraadgivning.dk eller på telefonen 2776 7612

Anbefal

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.